söndag 2 september 2012

Social söndag.

Vaknade tidigt även idag så jag gick upp redan vid åtta. Smög runt för att inte väcka någon annan, läste tidningen och gjorde frukost. Började väcka resten vid tio för att alla skulle vara ordentligt vakna och hinna äta innan vi skulle iväg strax innan tolv.

Tolv var det samling inför sonens fotbollsmatch. Dagen till ära(?) hade vi ordnat buss för laget och deras supportrar, dvs föräldrar och syskon. Jag har varit delaktig i det hela och tagit emot anmälningar och betalning. Så klockan tolv räknade vi in 36 busspassagerare och åkte iväg.

Matchen är inte mycket att säga om, förlust, det räcker. Regnet gjorde det inte roligare heller, tog inte ens en enda bild under hela dagen. Men att åka tillsammans hela laget och många föräldrar var en positiv erfarenhet. Killarna hade roligt tillsammans dit och hem, och vi även vi föräldrar blev ett gäng. En riktigt social söndagsutflykt. 

På vägen hem stannade vi på MAX och åt, det var många hungriga magar att mätta.

Regn och vind kylde ner oss rejält, så när jag kom hem var det gott att krypa ner i badet. Känner mig som en människa igen, dock med lite förkylnings känsla. Hoppas att den försvinner utan att bli mer än en känsla.

Tog som sagt inga bilden idag, men denna bild från tidigare i veckan passar även idag.
 
Nu blir det TV-soffan under en filt.

1 kommentar:

  1. Ja det är en helt ok söndag med lite socialiserande!!!
    Håller tummarna att du inte blir förkyld!
    Ha en finfin kväll!
    Kram BeA

    SvaraRadera