söndag 29 juli 2012

Härlig Hestraviks helg!

Nu har vi kommit hem efter att ha haft en fantastikt helg på Hestravikens värdshus, där vi firat min älskade far. Han blev 70 år, inte illa;-)

 
Vi kom dit i fredags och checkade in i våra sviter. Helt underbara rum. Kändes riktigt lyxigt. Efter att ha fikat och sedan badat bubbelbadkar på rummet var det dags för middag.




Maten var helt fantastisk! Vi åt, njöt och skrattade tills alla tre rätter bara försvunnit ner i magen. Nöjda gick vi till mina föräldrars rum där vi satt och pratade samt slötittade på OS invigningen. Vi orkade inte sitta där hela vägen tills elden tändes utan vi gick in till oss och kröp ner i sängen. Där låg vi sedan och såg klart tills facklan hade färdats klart. Det blev en sen kväll.

När vi vaknat på morgonen åt vi frukost. Säger bara hotellfrukost - nästan det bästa av allt på en sådan här vistelse. Där fanns allt och lite till.

Lunchen intogs på Isaberg där pappas bröder med familjer var samlade. Det var verkligen trevligt att träffa kusiner och kusinbarn, händer inte så ofta.

Efter att ha varit där några timmar rullade vi tillbaka till Hestraviken. Vi tog en promenad i blåbärsskogen och sedan var det bubbelbadkaret igen, innan middag.


Föregående kvälls mönster upprepades. Kvällen blev dock inte lika sen, vi var trötta allihop!

Idag har vi ätit frukosten, packat och kramat varandra hårt. En helt underbar helg var till enda. Att spendera tid så här med familjen är så härligt. Man har tid att umgås, leka med syskonbarnen, vila och bara vara tillsammans. Det skapar band mellan alla och minnen som vi bär med oss i framtiden. Skulle vilja göra något liknande varje år!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar